Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου

Διασωληνωμένος σε κλίνη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας νοσηλεύεται από την Πρωτοχρονιά ο υποδιοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο 54χρονος αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, εμφάνισε όμως συμπτώματα λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού την προηγούμενη Τετάρτη.

Υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού το οποίο βγήκε αρνητικό, ωστόσο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα το πρωί της Παρασκευής να βρεθεί διασωληνωμένος καθώς διαγνώστηκε αναπνευστική ανεπάρκεια εξαιτίας της λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού.

Είχε εμβολιαστεί για τον κορονοϊό

Τόσο η λοίμωξη όσο και η νοσηλεία του 54χρονου πυροδότησαν πλήθος φημών καθώς συσχετίστηκαν, χωρίς βάσιμα στοιχεία όπως τονίζει το υπουργείο Υγείας, με τον εμβολιασμό στον οποίο είχε υποβληθεί την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της έναρξης των εμβολιασμών κατά του Covid-19.

Πηγές του υπουργείου Υγείας αναφέρουν πως ο αναπληρωτής διοικητής εμβολιάστηκε όπως προβλεπόταν, καθώς επίσης εξετάστηκε το ιστορικό του για αλλεργίες. Επισημαίνουν πως νοσηλεύεται με αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού και πως δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τη λοίμωξη που εμφάνισε.

Περισσότερα σε Ειδήσεις