Απάντηση του Λευτέρη Κυριακίδη στις δημόσιες δηλώσεις του τέως Δημάρχου για την πανδημία

Απάντηση του δημάρχου Θάσου στις δημόσιες δηλώσεις του Κώστα Χατζηεμμανουήλ για την Πανδημία Covid -19 στο νησί

Σχετικά με τις δημόσιες δηλώσεις του κ. Κωνσταντίνου Χατζηεμμανουήλ, τέως Δημάρχου Θάσου, για την Πανδημία Covid -19 στη Θάσο, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

«Η αναπάντεχη αλλά καλοδεχούμενη εμφάνιση και ενασχόληση του δημοτικού συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Χατζηεμμανουήλ με τα κοινά της Θάσου για ακόμη μια φορά αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι, τελικά, το επάγγελμα του εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς προφήτη.

Περίεργη και με μεγάλη χρονοκαθυστέρηση η αναφορά, με τροποποιήσεις, σε δηλώσεις του Δημάρχου Θάσου το Νοέμβριο του 2020 σε μια περίοδο τόσο ρευστή όσο αυτή της Πανδημίας Covid -19. Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία του αλλά καλό θα ήταν έγκαιρα να μας ελέγχει και να παρεμβαίνει, όπως άλλωστε αρμόζει σε έναν άνθρωπο που τιμήθηκε δύο φορές από λαό της Θάσου με το αξίωμα του Δημάρχου. Εκτός, εάν τώρα, δέκα μήνες μετά την εμφάνιση του COVID 19, διεκδικεί και ρόλο επιδημιολόγου. Θα χαρούμε να τον θαυμάσουμε και από αυτή τη θέση προς όφελος του τόπου μας.

Ο Δήμος Θάσου αγωνίστηκε και αγωνίζεται διαρκώς και καθημερινά, όπως υποχρεούται, για την προστασία της Θάσου από την Πανδημία Covid-19. Από το αρχικό ξέσπασμά της μέχρι και σήμερα, χωρίς κινδυνολογίες και χωρίς τρομοφοβίες, γνωρίζοντας στους πολίτες της Θάσου την πραγματική κατάσταση και τα επίσημα δεδομένα KAI επισημαίνοντας διαρκώς τη σημασία της τήρησης των μέτρων από όλους. Αυτό έγινε με συνέπεια και ευθύνη την περασμένη Άνοιξη, το περασμένο Καλοκαίρι, το περασμένο Φθινόπωρο και αυτό κάνουμε το Χειμώνα που διανύουμε. Βέβαια κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει το μέλλον.

Ο Δήμος στέκεται δίπλα στους πολίτες και από την πρώτη στιγμή στηρίζει το Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου με όλες του τις δυνάμεις.

Η Πανδημία δεν είναι πεδίο αντιπαράθεσης αλλά συνεννόησης και συλλογικής προσπάθειας. Έχουμε καιρό, μετά την Πανδημία, να πούμε πολλά…..».

Περισσότερα σε Ειδήσεις