Τροχαίο στο Ηράκλειο: Σήμερα οι κηδείες μητέρας και κόρης - Το φρικτό τέλος

Στις 16.30 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία της άτυχης αστυνομικού και της 3χρονης κόρης της που έχασαν χθες το απόγευμα την ζωή τους σε τραγικό τροχαίο στις Μοίρες Κρήτης.ΑΠΟΣΤΟΛΗ KEDENEWSΤου Γιώργου Σόμπολου

Οι συγγενείς τους, ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε. Ο σύζυγος και πατέρας των αδικοχαμένων γυναικών, επίσης αστυνομικός, που υπηρετεί στην Κω με απόσπαση από τα ΤΑΕ Ηρακλείου, παλεύει να συγκρατήσει τον εαυτό του αλλά και να δώσει δύναμη στον μόλις πέντε ετών γιο του, που έχασε μητέρα και αδελφή στο τραγικό τροχαίο, λίγα μέτρα πριν το σπίτι του παππού του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το όχημα της 37χρονης ανθυπαστυνόμου, βρισκόταν στον δρόμο που οδηγεί από τις Μοίρες στην Γαλιά. Βγάζει φλας για να στρίψει αριστερά, ωστόσο δεν προσέχει ή δεν προλαβαίνει να δει το αγροτικό αυτοκίνητο που έρχεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Το αγροτικό εμβολίζει στην κυριολεξία πίσω δεξιά το όχημα της 37χρονης και συνθλίβει την πλευρά που βρίσκεται το παιδικό κάθισμα με την 3χρονη.

Το αυτοκίνητο αναποδογυρίζει πέφτει σε ένα χαντάκι κατά μήκος του δρόμου και καταλήγει στην άκρη του οδοστρώματος σε κανονική θέση. Το αγροτικό όχημα, αφού έφερε μια στροφή στον αέρα, κατέληξε πάνω στο οδόστρωμα σε πλάγια θέση.

Οι ένοικοι δύο διπλανών σπιτιών αλλά και ο ιδιοκτήτης ενός γειτονικού συνεργείου αυτοκινήτων σπεύδουν να βοηθήσουν. Η μητέρα και η κόρη έχουν εγκλωβιστεί καθώς το αυτοκίνητο έχει μετατραπεί σε λαμαρίνες που έχουν συμπτυχθεί.  Με σχετική ευκολία απεγκλωβίστηκαν οι δύο αλλοδαποί επιβάτες του αγροτικού που έδειχναν να τα έχουν χαμένα.

[video width="640" height="368" mp4="/wp-content/uploads/2021/01/video-1610537068.mp4"][/video]

Οι προσπάθειες ωστόσο για τον απεγκλωβισμό μητέρας και κόρης κάθε άλλο παρά εύκολες ήταν. Χρειάστηκε να έρθουν τραυματιοφορείς και πυροσβέστες για να τις ανασύρουν. Δυστυχώς όμως, ήταν ήδη νεκρές. Η ειρωνεία ήταν πως παρόν στον απεγκλωβισμό ήταν και ο πατέρας της 37χρονης αστυνομικού που δεν πίστευε πως μόλις 50 μέτρα πριν το σπίτι του, η κόρη του θα έχανε την ζωή της μαζί με το μόλις 3 ετών εγγονάκι του.

[video width="640" height="368" mp4="/wp-content/uploads/2021/01/video-1610528691.mp4"][/video]

Οι επιβάτες του αγροτικού οχήματος οδηγήθηκαν στην αστυνομία και το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθούννστον εισαγγελέα Ηρακλείου με την διαδικασία του αυτοφώρου. Σχεδόν την ίδια ώρα, θα γίνει και η κηδεία μητέρας και κόρης, από το τροχαίο που έχει βυθίσει την Κρήτη αλλά και το σώμα της αστυνομίας, στο πένθος.

Περισσότερα σε Ειδήσεις