Μεγαλώνει η λίστα με τις σχολικές μονάδες που κλείνουν λόγω κρουσμάτων

Αναστέλλεται η λειτουργία σχολικών μονάδων και τμημάτων σε δημοτικά και νηπιαγωγεία μετά την πρώτη βδομάδα λειτουργίας τους λόγω κρούσματος κορονοϊού

Μεγαλώνει η λίστα με τις σχολικές μονάδες και τα τμήματα που σταματούν την δια ζώσης λειτουργία τους λόγω κρουσμάτων την πρώτη εβδομάδα μετά το άνοιγμα δημοτικών και νηπιαγωγείων.

Τα σχολικά τμήματα και οι μονάδες που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας

κλειστές σχολικές μονάδες

κλειστά σχολεία

κλειστά σχολεία

κλειστά σχολεία

Το άνοιγμα των υπόλοιπων σχολικών βαθμίδων

Την ίδια στιγμή, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, δήλωσε μιλώντας στο MEGA πως «Δεν υπάρχει ακόμα εισήγηση των ειδικών για το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων». Η κ. Κεραμέως επεσήμανε ότι δεν υπάρχει σχετική πρόταση στο τραπέζι και εξήγησε ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για να γίνει αυτό, όπως η παρουσία των καθηγητών στις τάξεις.

Παράλληλα, τόνισε την αναγκαιότητα να επιστρέψουν οι μαθητές στις τάξεις ειδικά τώρα που βρίσκονται μια ανάσα πριν από τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο με την σχετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων. Όσον αφορά τα πανεπιστήμια το σενάριο για το άνοιγμα τους δεν έχει τεθεί προς συζήτηση ενώ συνεχίζεται η διαδικτυακή διδασκαλία.

Περισσότερα σε Ειδήσεις