Οpen call σε καλλιτέχνες του δήμου Πυλαίας -Χορτιάτη 

Οpen call σε καλλιτέχνες του δήμου Πυλαίας -Χορτιάτη. Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Πυλαίας -Χορτιάτη (Κ.Ε.Π.Α.Π), σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας-Χορτιάτη, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στους καλλιτέχνες που διαμένουν στoν Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, οι οποίοι θα ενταχθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του 2021-2022. 

Η Πρόσκληση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υλοποίησης του νέου Καλλιτεχνικού Προγραμματισμού που συμπεριλαμβάνει τη στήριξη των καλλιτεχνών του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη.

Αναζητούνται καλλιτεχνικές προτάσεις δημιουργών, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μουσικής, της λογοτεχνίας, του θεάτρου και των εικαστικών ή στον συνδυασμό αυτών.

Από τις προτάσεις που θα κατατεθούν θα επιλεγούν δύο προτάσεις που θα ενταχθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό της ΚΕΠΑΠ και του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας- Χορτιάτη και το κόστος αυτών δεν θα ξεπερνάει τα 1.000€ (μικτά) για κάθε εκδήλωση.

Απαραίτητα δικαιολογητικά -Υποβολή αιτήσεων

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν

1-            Αναλυτική Πρόταση

2-            Βιογραφικό Σημείωμα του Καλλιτέχνη

Για την κάλυψη των οικονομικών θα πρέπει να υπάρχουν τα αντίστοιχα παραστατικά (τιμολόγιο παροχής Υπηρεσιών).

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων Δευτέρα 1/02/2021 και ημερομηνία λήξης υποβολής προτάσεων Κυριακή 28/02/2021.

Email Υποδοχής Προτάσεων: [email protected]

Δικαίωμα υποβολής προτάσεων δεν έχουν όσοι διατηρούν σχέση εργασίας με την ΚΕΠΑΠ.

Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή της ΚΕΠΑΠ που απαρτίζεται από τον Πρόεδρο της ΚΕΠΑΠ κ. Αστέριο Κισκίνη, την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ερατώ Αλακιοζίδου και ένα μέλος του Καλλιτεχνικού Προσωπικού της ΚΕΠΑΠ.

Περισσότερα σε Ειδήσεις