Σάμος: Μάχη με τις καταστροφές και τις πλημμύρες δίνουν οι κάτοικοι

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Σάμο έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές και πλημμύρες στο νησί

Μάχη δίνουν από τις πρωινές ώρες οι κάτοικοι της Σάμου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων προσπαθώντας να σώσουν τις περιουσίες τους από τις πλημμύρες και τις καταστροφές. Απανωτά είναι τα πλήγματα που δέχεται το τελευταίο καιρό το νησί τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκαλώντας μεγαλύτερες  ζημιές στις ήδη υπάρχουσες καταστροφές που είχαν ήδη δημιουργηθεί από τον φονικό σεισμό του Οκτωβρίου.

Ειδικά στην πόλη του Καρλοβάσου από το πρωί έξι οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 20 άνδρες έχουν επέμβει σε περιστατικά σε επιχειρήσεις και σπίτια στην οδό Γοργύρα και στο λιμάνι.

πλημμυρισμένοι δρόμοι στη Σάμο

Η έντονη νεροποντή έχει δημιουργήσει προβλήματα και στην περιοχή Αγία Τριάδα όπου ένα ρέμα υποχώρησε με αποτέλεσμα τα χώματα και οι λάσπες να μπουν σε παρακείμενη οικία. Στον παραλιακό δρόμο του Καρλοβάσου από το ύψος της ένωσης έως το λιμάνι ο δρόμος έχει κλείσει.

Σε επιφυλακή βρίσκεται από τις πρώτες Πρωινές ώρες η πυροσβεστική υπηρεσία η οποία παρεμβαίνει όπου χρειαστεί με συντονιστή τον Διοικητή της υπηρεσίας Σάμου Γιώργο Μιαούλη.

[video width="368" height="640" mp4="/wp-content/uploads/2021/02/samos-plimmires-video.mp4"][/video]

Περισσότερα σε Ειδήσεις