Σαββόπουλος: Η έκρηξη στο ξενοδοχείο οφείλεται σε διαρροή υγραερίου

Ισχυρή έκρηξη ισοπέδωσε 4όροφο ξενοδοχείο - Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών 

Ολόκληρη ξενοδοχειακή μονάδα 4 ορόφων μέσα σε λίγα λεπτά μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα από μπάζα και σίδερα.

Χθες ο ιδιοκτήτης, Βασίλης Τσάμης μιλώντας στον ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε πως το ξενοδοχείο ήταν κλειστά για ένα χρόνο, ενώ είπε πως οι δεξαμενές αερίου είναι στον προβλεπόμενο χώρο κι είναι άθικτες. Από την άλλη αντιπεφερειάρχης κ. Σαββόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι, η έκρηξη οφείλεται σε διαρροή αερίου. Γυαλιά, θραύσματα, μεταλλικά αντικείμενα του ξενοδοχείου διασκορπίστηκαν σε ακτίνα τουλάχιστον 80 μέτρων. Ευτυχώς από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός.

Στήριξη από το Επιμελητήριο Καστοριάς

Την στήριξή του στην οικογένεια Τσάμη, εξέφρασε το Επιμελητήριο Καστοριάς, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα fonikastorias.

Σε σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύει αναφέρεται:

«Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καστοριάς, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στην οικογένεια Τσάμη, για την ασύλληπτη καταστροφή που υπέστη η ιστορική ξενοδοχειακή μονάδα της οικογένειας. Το εμβληματικό ξενοδοχείο Τσάμης έχει συνδεθεί άρρηκτα τόσο με την απαρχή της τουριστικής ανάπτυξης της Καστοριάς, όσο και με προσωπικές στιγμές των περισσότερων Καστοριανών και θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων μας. Το Επιμελητήριο Καστοριάς δηλώνει παρόν σε οποιαδήποτε βοήθεια δίνατε να παράσχει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της οικογένειας Τσάμη».

Περισσότερα σε Ειδήσεις