Επίσκεψη Στέλιου Πέτσα στις πληγείσες περιοχές του Έβρου

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές του Έβρου

Διήμερη επίσκεψη στον νομό Έβρου πρόκειται να πραγματοποιήσει στις 8 και 9 Φεβρουαρίου ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, προκειμένου να συναντηθεί με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού και να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές των τελευταίων ημερών.

Συγκεκριμένα, σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός θα βρεθεί στο Σουφλί, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο, κ. Παναγιώτη Καλακίκο και θα ενημερωθεί για τις καταστροφές που υπέστη ο δήμος και κατόπιν στον οικισμό Μικρού Δερείου, όπου θα συναντήσει οικογένειες πλημμυροπαθών.

Στη συνέχεια, πρόκειται να μεταβεί στο Διδυμότειχο όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, κ. Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και αμέσως μετά θα μεταβούν σε πληγείσες περιοχές του δήμου. Η ημέρα θα κλείσει με την άφιξη του κ. Πέτσα στην Ορεστιάδα, όπου θα συνομιλήσει με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας και Πρόεδρο της ΠΕΔ Έβρου, κ. Βασίλη Μαυρίδη.

Το πρωί της Τρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός θα έχει συνάντηση, με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου, κ. Δημήτρη Πέτροβιτς και τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κο Χρήστο Μέτιο. Κατόπιν θα επισκεφθεί τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αλεξανδρούπολης, και θα συνεχίσει στο δημαρχείο της πόλης όπου θα συνομιλήσει με τον Δήμαρχο, κ. Γιάννη Ζαμπούκη. Θα ακολουθήσει επίσκεψή τους σε σημεία της πόλης που υπέστησαν πλημμύρες και θα κλείσει την επίσκεψή του με δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: news2u.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις