Δήμος ΒΒΒ: Δωρεάν Rapid Test την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

 

Δωρεάν Rapid Test θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου σε 2 σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Τα τεστ ταχείας ανίχνευσης θα διεξαχθούν, χωρίς ραντεβού, από κινητά συνεργεία του ΕΟΔΥ την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 14:00 σε δύο σημεία του Δήμου και συγκεκριμένα:

- Στο ελεύθερο πάρκινγκ μπροστά στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης,(Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) όπου η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία drive through, όπου μπορούν να προσέλθουν εξεταζόμενοι μόνο μετροχήλατο μέσο, (αυτοκίνητο, δίκυκλο, ποδήλατο ή πατίνι).

- Στο πλακόστρωτο έναντι της Πλατείας Βάρκιζας για όσους επιθυμούν να προσέλθουν πεζοί.Η εξέταση αφορά σε άτομα άνω των δέκα ετών οι οποίοι πρέπει να έχουν μαζί τους:

1) Ταυτότητα.

2) ΑΜΚΑ.

3) Κινητό τηλέφωνο για την αποστολή του αποτελέσματος.Για τη νόμιμη μετακίνηση επιλέξτε την αποστολή μηνύματος τύπου 1 στο 13033.

Θυμίζουμε πως στο αυτοκίνητο επιτρέπεται να επιβαίνουν μέχρι 2 άτομα και σε περίπτωση μελών της ίδιας οικογένειας έως 3. Η διαδικασία της δειγματοληψίας διαρκεί 2 λεπτά και οι εξεταζόμενοι θα ενημερωθούν αυθημερόν με sms σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος ή τηλεφωνικά σε περίπτωση θετικού.Ενημερώνουμε πως τα σημεία και οι χρόνοι των εξετάσεων ενδέχεται να τροποποιηθούν, σε περίπτωση που δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή τους οι καιρικές συνθήκες ή πιθανά νέα περιοριστικά μέτρα της Πολιτικής Προστασίας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις