Κατέληξε ο 35χρονος που τραυματίστηκε την Παρασκευή στην Ναύπακτο

Κατέληξε μετά από πολυήμερη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή ο 35χρονος άνδρας από την Ναύπακτο, που όπως όλα δείχνουν, πέθανε εξαιτίας της εμμονής του φερόμενου ως δράστη για μια κοινή τους γνωστή.

Του Γιώργου Σόμπολου

Την περασμένη Παρασκευή ο άνθρωπος που κατηγορείται για την δολοφονική επίθεση, τον πλησίασε στο κατάστημα με είδη επίπλων που διατηρεί και αγκάλιασε το θύμα για να το χαιρετίσει. Ξαφνικά, τράβηξε μαχαίρι και του κατάφερε τρία τραύματα στον λαιμό και στην συνέχεια προσπάθησε να εξαφανιστεί.

Ο 35χρονος επαγγελματίας πάλευε να κρατηθεί στην ζωή από την Παρασκευή. Νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες στην μητέρα του, αφού τα τραύματα είχαν πλήξει ζωτικά όργανα.

Τελικά, σήμερα έχασε αυτή την μάχη. Οι συγγενείς του, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την απώλεια. Η μητέρα του έχει υποστεί σοκ, καθώς πριν από 35 χρόνια, όσο δηλαδή ήταν και η ηλικία του παιδιού της, είχε χάσει σε σοβαρό τροχαίο τον σύζυγο της, ο οποίος δεν πρόλαβε επί της ουσίας να γνωρίσει το ίδιο του το παιδί.

Ο δράστης, που έχει συλληφθεί, κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή Μεσολογγίου.

Ο 35χρονος, όπως όλα δείχνουν, οδηγήθηκε στον θάνατο επειδή γνώριζε μια κοπέλα με την οποία ήθελε απεγνωσμένα να συνάψει σχέσεις ο κατηγορούμενος. Ο δράστης μάλιστα, φέρεται να πίστευε ότι αιτία που δεν μπορούσε να είναι μαζί με την κοπέλα ήταν ο 35χρονος από την Ναύπακτο, τον οποίο και σκότωσε.

Περισσότερα σε Ειδήσεις