Ραφήνα: Μετακομίζουν αλλού τα όργανα γυμναστικής της παραλίας

Με ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας ενημερώνει ότι τα υπαίθρια Όργανα Γυμναστικής στην παραλία Ραφήνας θα μεταφερθούν σε άλλο ασφαλέστερο σημείο ενώ δεδομένων των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού απαγορεύεται η χρήση τους. 

Αναλυτικότερα, βάσει της υπ. αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 8378/05-02-2021 ΚΥΑ «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID–19 στο σύνολο της Επικράτειας» σας ενημερώνουμε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής.

Η ΟΛΡ Α.Ε. προκειμένου να συμμορφωθεί με την ως άνω οδηγία, τοποθέτησε μετά την ολοκλήρωση εργασιών συντήρησή τους κορδέλες και ταμπέλες απαγόρευσης χρήσης αυτών σε κάθε ένα όργανο.

Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι η σήμανση και οι κορδέλες αφαιρέθηκαν παράνομα και για το λόγο αυτό αποφασίσαμε τη μεταφορά των οργάνων γυμναστικής σε ασφαλές σημείο έως ότου λήξουν τα μέτρα απαγόρευσης χρήσης τους.

Εν συνεχεία και λόγω της έντονης διάβρωσης που υπόκειται στο συγκεκριμένο σημείο, τα όργανα θα τοποθετηθούν σε νέο ασφαλέστερο σημείο προκειμένου να είναι περισσότερο προστατευμένα από τις δυσμενείς και έντονες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο λιμάνι κυρίως κατά τη χειμερινή περίοδο.

Περισσότερα σε Ειδήσεις