Τη νέα κτηνιατρική δομή του Δ. Φυλής επισκέφθηκαν στελέχη του Δ. Κηφισιάς

Tο ενδιαφέρον αρκετών δήμων έχει προσελκύσει η νέα Κτηνιατρική Δομή του Δήμου Φυλής. Μάλιστα πριν δύο ημέρες αντιπροσωπεία του Δήμου Κηφισιάς επισκέφθηκε τον χώρο για να ενημερωθεί για τις πρακτικές φιλοξενίας των ζώων συντροφιάς.

 

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς και εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα ζωοφιλίας κ. Σταύρος Ζαπάντης, επισκέφθηκε τη νέα σύγχρονη Κτηνιατρική Δομή του Δήμου Φυλής και αντάλλαξε απόψεις και προτάσεις με τον αρμόδιο Αντιδημάρχο Φυλής Γ. Αβράμη.

Να σημειωθεί εδώ ότι η λειτουργία του νέου σύγχρονου Κτηνιατρικού Χώρου του Δήμου Φυλής που ξεκίνησε τη λειτουργία του πιλοτικά, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου έχει  προκαλέσει ιδιαίτερα θετική εντύπωση.

Ο κ. Ζαπάντης μαζί με την προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικού Σχεδιασμού κ. Ζωή Παπαδάτου και την αρμόδια υπάλληλο κ. Σπυριδούλα Μωραΐτη επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου τον Δήμο Φυλής και συναντήθηκαν με τα στελέχη του προγράμματος, όπου ενημερώθηκαν όχι μόνο για τον Κτηνιατρικό χώρο αλλά και για το πολύπλευρο πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Μετά τη συνάντηση στα Γραφεία της Διεύθυνσης που διήρκεσε αρκετή ώρα με ανταλλαγή εμπειριών, επισκέφτηκαν τη νέα Κτηνιατρική Δομή παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιώργου Αβράμη που τους μετέφερε το καλωσόρισμα του Δημάρχου Φυλής, Χρήστου Παππού και τους ξενάγησε στο χώρο.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν αναλυτικά την προσπάθεια δημιουργίας του χώρου και τις προοπτικές του, για στειρώσεις αδεσπότων ζώων συντροφιάς (σκυλιών και γατών), δωρεάν τσιπάρισμα κ.ά.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς κ. Σταύρος Ζαπάντης ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Αβράμη για τη ζεστή φιλοξενία κι έδωσε θερμά συγχαρητήρια προς όλα τα Στελέχη του Προγράμματος Διαχείρισης του Δήμου Φυλής, υπογραμμίζοντας πως η συνεργασία των Υπηρεσιών για την ανταλλαγή καλών πρακτικών με στόχο τον έλεγχο του πληθυσμού των αδεσπότων και την υγιή διαβίωσή τους, είναι πολύτιμη και αξίζει να έχει συνέχεια και διάρκεια.

«Η μεγάλη απήχηση του φιλοζωϊκού προγράμματος και του νέου Κτηνιατρικού Χώρου που δημιουργήθηκε με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου μας αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση συναδέλφων Αντιδημάρχων και εργαζομένων του Δήμου Φυλής, δικαιώνει τις συστηματικές μας προσπάθειες και μας γεμίζει ευθύνη. Ευθύνη και χρέος, απέναντι στους φιλόζωους συμπολίτες μας αλλά και στους τετράποδους φίλους μας που η ανθρώπινη ευαισθησία και στήριξη παίζει καταλυτικό ρόλο στην ευζωία τους. Υποδεχόμαστε με χαρά τους συναδέλφους του Δήμου Κηφισιάς και είμαστε ανοιχτοί σε ανταλλαγή απόψεων και συνεργασίες», επεσήμανε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις