Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Πρωτόγνωρες οι συνθήκες,δεν σταματάμε καθόλου

 

Τα συνεργεία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης συνεχίζουν να εργάζονται πυρετωδώς από εχθές τη νύχτα για να ξεπερασθούν τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η ''Μήδεια'' .

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Τα συνεργεία του Δήμου μας δίνουν μάχη να κρατήσουν ανοιχτούς τους κεντρικούς δρόμους της πόλης από χθες το απόγευμα, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και από νωρίς σήμερα το πρωί αξιοποιώντας το σύνολο του εξοπλισμού μας, καθώς η χιονόπτωση δεν έχει σταματήσει όλες αυτές τις ώρες. Ευχαριστώ τους Αντιδημάρχους κυρίους Μπόλλα και Κοκορόσκο και τους εργαζομένους του Δήμου για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν σε πρωτόγνωρες συνθήκες. Επίσης βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που ανακύπτουν.

Θα παραμείνουμε σε ετοιμότητα μέχρι να περάσει η κακοκαιρία, με κύριο μέλημα να κρατήσουμε ανοιχτούς τους κεντρικούς δρόμους και να λύνουμε προβλήματα, όπως η απομάκρυνση πεσμένων δέντρων. Θέλω να ζητήσω από τους συμπολίτες μας να ακολουθούν τις οδηγίες και της συστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως απαραίτητες».

Στην περιοχή επιχειρούν τις τελευταίες ώρες δύο JCB, ένα γερανοφόρο όχημα, ένα μικρό φορτηγό 4Χ4- αλατιέρα και ένα μεγαλύτερο φορτηγό με αλάτι, καθώς και ένα εκχιονιστικό- αλατιέρα που παραχωρήθηκε για ένα χρονικό διάστημα από τον ΣΠΑΠ.

Aποκαταστάθηκαν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που παρουσιάστηκαν στη Δ.Ε. Πεύκης

Προβλήματα ηλεκτροδότησης που παρουσιάστηκαν στη Δημοτική Ενότητα Πεύκης λόγω έκρηξης μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ στη συμβολή των οδών Κονίτσης και Χρυσοστόμου Σμύρνης, αλλά και σε άλλη περιοχή πέριξ των οδών Μάρκου Μπότσαρη, Κυπαρισσίων, Εθνικής Αντίστασης, Βρυούλων ευτυχώς αποκαταστάθηκαν πριν το ξημέρωμα.

Από τα ξημερώματα της Τρίτης 16/2 υπάρχει ισχυρή σύσταση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στους κατοίκους και τους εργαζόμενους όλης της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις μέχρι να επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Οι πολίτες, που χρειάζονται πληροφορίες, οδηγίες ή βοήθεια μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα που έχουν δοθεί από τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης: 2106145100, 2106145130 και 15323 (Γραμμή Δημότη) και επιπλέον στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης: 2132051717 και 2132051753.

Επίσης οι πολίτες που χρειάζονται βεβαίωση για την εργασία τους μπορούν να αποστείλουν το αίτημά τους και τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση email) στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Δήμου: [email protected]

Περισσότερα σε Ειδήσεις