Εγγονός 87χρόνου που εξέπνευσε στο ΠΑΓΝΗ: «Ο παππούς μου δεν είχε προβλήματα καρδιάς»

Ο εγγονός του 87χρόνου που εξέπνευσε στο ΠΑΓΝΗ λίγο μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού δηλώνει μετά την ιατροδικαστική εξέταση πως: «Ο παππούς μου δεν είχε προβλήματα καρδιάς»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του εγγονού του άτυχου 87χρόνου, στον ραδιοφωνικό σταθμό 98,4, ο οποίος εξέπνευσε στο ΠΑΓΝΗ λίγο μετά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό. Μάλιστα, διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια θανάτου του άτυχου 87χρόνου σύμφωνα με την οποία ο θάνατος του οφείλεται σε στένωση στεφανιαίων αγγείων και υπετροφική καρδιοπάθεια.

«Ο παππούς μου δεν είχε προβλήματα καρδιάς»

Μιλώντας στον 98.4 ο εγγονός του 87χρόνου Μάνος -τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση του σταθμού- περιγράφει λεπτό προς λεπτό τι συνέβη εκείνο το πρωί στο νοσοκομείο και πως η οικογένεια δεν είχε αντιληφθεί ποτέ ότι ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε πρόβλημα καρδιάς.

Όπως είπε ο παππούς του δεν είχε ποτέ κανένα γνωστό καρδιολογικό περιστατικό. Ποτέ ούτε καν τις προηγούμενες ημέρες δεν ανέφερε ενόχληση ή δυσφορία.

Εξήρε τον τρόπο διαχείρισης του περιστατικού μετά την κατάρρευση του ηλικιωμένου από τους γιατρούς όπως και την ανθρώπινη συμπεριφορά του Καθηγητή Χρήστου Λιονή. Ζήτησε τέλος να πάρει πλήρεις απαντήσεις με ακριβή περιγραφή της αιτίας θανάτου καθώς η ανακοίνωση της Διοίκησης του ΠΑΓΝΗ αναφέρεται μόνο σε ιατρικό ιστορικό παθήσεων του 87χρονου.

Πηγή: neakriti.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις