Αυτοκίνητο με έναν επιβάτη έπεσε σε γκρεμό βάθους 70 μέτρων

Θρίλερ στην Κερατέα καθώς ένα ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό από ύψος 70 μέτρων

Μέσα στο αυτοκίνητο κατά πληροφορίες από την Πυροσβεστική, επιβαίνει ένα άτομο. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν την παραλία της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα του δήμου Λαυρεωτικής στην οδό Αρεως.

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της Πυροσβεστικής, καθώς άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ. Γίνεται προσπάθεια να δεθεί το αυτοκίνητο και να ανασυρθεί καθώς η χαράδρα έχει και άλλο βάθος και υπάρχει κίνδυνος να πέσει ακόμη πιο χαμηλά το ΙΧ.

Στο σημείο βρίσκονται 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα ενώ στην επιχείρηση συμμετέχει ορειβατική ομάδα διάσωσης της ΕΜΑΚ που επιχειρεί αυτή τη στιγμή να φτάσει στο αυτοκίνητο.

Η ενημέρωση της πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη επιχείρηση, μετά από πτώση οχήματος σε γκρεμό λίγο πριν την παραλία της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα του δήμου Λαυρεωτικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 #πυροσβέστες με 6 οχήματα καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένα νεαρό άτομο από το ΙΧ του. Μιλώντας στο MEGA, o Βασίλης Βαθρακογιάννης, εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικού Σώματος, τόνισε ότι δεν αποκλείεται να υπάρχει και δεύτερο άτομο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=hzNfF5cxDwk

Περισσότερα σε Ειδήσεις