Λάρισα: Διανομή τροφίμων από το ΤΕΒΑ στις 22/2

 

Διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ στη Λάρισα τη Δευτέρα 22/02/2021.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων η διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί τις ώρες 09:00-14:00, στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας.

 Η συγκεκριμένη διανομή αφορά οικογένειες με τέκνα  έως 17 ετών 

Θα διανεμηθούν τα ακόλουθα προϊόντα: Αλεύρι Σίτου, Γάλα Μακράς Διάρκειας, Ελαιόλαδο, Ζυμαρικά, Μαρμελάδα, Μέλι Ανθέων, Πραλίνα Φουντουκιού, Οδοντόβουρτα, Καθαριστικό Υγρό Γενικής Χρήσης και Σκόνη για πλύσιμο Ρούχων. 

Ειδικά για τις οικογένειες με τέκνα μέχρι 2 χρόνων θα διανεμηθούν συμπληρωματικά τα κάτωθι προϊόντα: Γάλα Εβαπορέ, Κρέμα Δημητριακών, και Κρέμα Ριζάλευρο.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής από αρμόδια Αρχή.

Όταν η εξουσιοδότηση δε φέρει το γνήσιο της υπογραφής απαιτείται επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

Περισσότερα σε Ειδήσεις