Δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου: «Fake news» η δημιουργία κέντρου μεταναστών

Ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου προχώρησε σε καταγγελία για τα «fake news» περί δημιουργίας κέντρου μεταναστών στην περιοχή

«Fake news» χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, τις δημοσιεύσεις περί δημιουργίας κέντρου μεταναστών στην περιοχή. Όπως αναφέρει μάλιστα και ο ίδιος κατά την διάρκεια της έκτακτης τηλεδιάσκεψης για το αυστηρό lockdown που επιβλήθηκε από το Σάββατο στην περιοχή ισχυρίζεται πως: «δεν ξέρω ποιος διέρρευσε αυτές τις ψεύτικες ειδήσεις και αναστάτωσε τον δήμο αλλά σκοπεύω να καταθέσω μήνυση κατά αγνώστων σε όποιον διέδωσε fake news».

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του δήμου στην οποία χαρακτηριζόταν ως «πέρα για πέρα αναληθή» τα περί δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών. «Ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ή της αστυνομίας με το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου», ανέφερε η ανακοίνωση και συνέχιζε υπογραμμίζοντας πως «είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν θα τηρούσε κρυφή ατζέντα για ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία».

Την διαμαρτυρία τους για το αυστηρό lockdown αλλά και τη δημιουργία κέντρου μεταναστών στη περιοχή είχαν εκφράσει οι πολίτες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν το Σάββατο έξω από το δημαρχείο.

Περισσότερα σε Ειδήσεις