Εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού το 95% των κατοίκων του δήμου Χάλκης

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο δήμαρχος Χάλκης με 95% εμβολιασμού των κατοίκων

Ολοκληρώθηκε μέσα στο τριήμερο ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού των κατοίκων του δήμου Χάλκης αγγίζοντας το 95% των εμβολιασμένων. Ο καθολικός εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε μετά από απόφαση του υπουργείου Υγείας.

Ο εμβολιασμός των πολιτών πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Υγειονομικού προσωπικού του Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου Χάλκης «Δημήτριος Θ. Κρεμαστινός», του ειδικού στρατιωτικού υγειονομικού κλιμακίου το οποίο ταξίδεψε στο νησί, της νοσηλεύτριας του Ιδρύματος «Λοχαγού Φανουράκη» και του προσωπικού του Δήμου Χάλκη ενώ ο εμβολιασμός του μόνιμου πληθυσμού του νησιού έγινε υπό την εποπτεία και οργάνωση του Αντιδημάρχου Πρόνοιας κ. Διοσμάκη Σπυρίδη.

Παράλληλα, την ικανοποίηση του εξέφρασε ο δήμαρχος Χάλκης Άγγελος Φραγκάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «σε σύνολο 300 κατοίκων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νησί, εμβολιάστηκαν 258 άτομα. Το πολύ μικρό ποσοστό που δεν εμβολιάστηκε αφορά άτομα που αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα υγείας και κάποια ήθελαν περισσότερη ενημέρωση».

Περισσότερα σε Ειδήσεις