Θήβα: Νεκρό αγόρι 6 ετών σε πυρκαγιά στη δομή μεταναστών

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν περίπου στις 10 το βράδυ στη δομή μεταναστών της Θήβας, στην περιοχή Χαραϊντίνι, όταν ξέσπασε φωτιά σε κτήριο που αποθηκεύονταν κουβέρτες και είδη ρουχισμού. Από την πυρκαγιά ανασύρθηκε νεκρό ένα αγοράκι 6 ετών.

Όταν έφτασαν εκεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις δέχτηκαν επίθεση από φιλοξενούμενους πρόσφυγες στην δομή εξαιτίας των γεγονότων. Από την επίθεση προκλήθηκαν φθορές στα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ πολλά αντικείμενα κατέληξαν και πάνω στους πυροσβέστες.

Στο σημείο κλήθηκαν και έφτασαν ενισχύσεις της αστυνομίας που απώθησαν τους ταραξίες και μόνο τότε κατάφεραν να εισέλθουν οι πυροσβέστες εντός του χώρου, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά μόνο στο συγκεκριμένο κτήριο.

Ωστόσο, εκείνη την στιγμή ενημερώθηκαν από πρόσφυγες ότι από μόνοι τους είχαν ανασύρει από το φλεγόμενο κτήριο νεκρό ένα εξάχρονο αγοράκι (μέλος επταμελούς οικογένειας) το οποίο και φέρει εκτεταμένα εγκαύματα.

Για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από την αστυνομία για να διαπιστωθεί τι συνέβη, πώς και κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε το παιδί εντός του φλεγόμενου κτηρίου και ποιοι έχουν ευθύνη για τα γεγονότα, ενώ από τις 11 το βράδυ και μετά αποκαταστάθηκε η ηρεμία στο σημείο.

Περισσότερα σε Ειδήσεις