Βγήκαν πάλι οι πιστολέρο στο Ζεφύρι - Εκ θαύματος δεν υπήρξαν τραυματισμοί

 

Δυο οικογένειες Ρομά της περιοχής αντάλλαξαν μεταξύ τους πυροβολισμούς περίπου στις 4 τα ξημερώματα, ξεσηκώνοντας για άλλη μια φορά την περιοχή στο πόδι. Αμέσως ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα Ζεφυρίου, άνδρες του οποίου έσπευσαν στην περιοχή για να δουν τι συμβαίνει.

Συνελήφθη αρχικά ένα άτομο και λίγο αργότερα άλλα δύο, ενώ κατά τη διάρκεια ερευνών βρέθηκε ένα πιστόλι και μία καραμπίνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του doxthi.gr, ένας άνδρας από τη μια οικογένεια έστρεψε το όπλο του κατά των αστυνομικών και άρχισε να πυροβολεί, ενώ ως εκ θαύματος οι σφαίρες δε χτύπησαν έναν από τους αστυνομικούς. Στην περιοχή κατέφθασαν και άλλες δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη και μέλη της οικογένειάς του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο με το οποίο πυροβόλησε κατά των αστυνομικών είναι κλεμμένο από αστυνομικό.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την αστυνομία και συγκεκριμένα δυνάμεις ΜΑΤ, ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ, είναι κλειστή η Εθνικής Αντιστάσεως στο Ζεφύρι ενώ παρουσία εισαγγελέα γίνονται έρευνες σε διώροφο σπίτι.

Περισσότερα σε Ειδήσεις