Συνάντηση Μ. Χρυσοχοΐδη - Χρ. Παππού στο Ζεφύρι - Θα ενισχυθεί η ΟΠΚΕ στην περιοχή

 

Tο Ζεφύρι επισκέφθηκε, εχθές, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο πλαίσιο συνάντησης με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο.  

Ο Υπουργός που συνοδευόταν από τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτ. Αττικής και το Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτ. Αττικής, ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Φυλής και τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου για την κατάσταση που επικρατεί στο Ζεφύρι και στο Δήμο Φυλής, γενικότερα.

Ο Δήμαρχος κι ο Αντιδήμαρχος του ζήτησαν να ενταθεί η αστυνόμευση στην περιοχή, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Φυλής στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της Πολιτείας, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας  στους συνδημότες μας.

Θα ενισχυθούν οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής και ιδίως η ΟΠΚΕ και τα ΤΑΕ 

Από την πλευρά του ο Υπουργός τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να πατάξει την παραβατικότητα στην περιοχή, στη βάση ενός, απόλυτα προσαρμοσμένου στις ανάγκες της, επιχειρησιακού σχεδίου μακράς διάρκειας.

Για την εκπόνηση και την εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδίου, θα συνεργαστούν, όπως είπε, ο Αττικάρχης και οι αρμόδιοι Αστυνομικοί Διευθυντές, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που θα λάβουν από τον ίδιο. Πρόσθεσε ακόμα ότι θα ενισχύσει τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής και ιδίως τις εξειδικευμένες, όπως τα ΤΑΕ και οι ΟΠΚΕ.

Περισσότερα σε Ειδήσεις