Πατήσια: Με δεμένα χέρια και φιμωμένη βρέθηκε 84χρονη από το γιό της

Για πιθανό έγκλημα μιλούν πλέον ιατροδικαστής και αστυνομικοί

Του Γιώργου Σόμπολου

Τον γιο μιας 84χρονης γυναίκας η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας, εξετάζουν αυτή την ώρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Η Σ.Β. 84 χρόνων βρέθηκε νεκρή από τον ίδιο της τον γιο, μέσα στο σπίτι που μένουνε, στα Πατήσια. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε στην κλήση που έκανε στο "100" ο γιος της 84χρονης γυναίκας.

Μόλις έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, εντόπισαν την νεκρή γυναίκα στο σαλονάκι του σπιτιού. Τα χέρια της ήταν δεμένα δεματικά ενώ το στόμα της ήταν φιμωμένο με ένα μαντήλι.

Ο γιος της 84χρονης, είπε στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, πως το βράδυ έπεσε πολύ κουρασμένος για ύπνο και το πρωί Λοράν σηκώθηκε, την βρήκε νεκρή και αμέσως κάλεσε το 100. Μάλιστα υποστήριξε ότι δεν άκουσε τον παραμικρό θόρυβο στο σπίτι, καθώς κοιμήθηκε, λόγω κούρασης, πολύ βαθιά.

Ο ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών που έφτασε στο σημείο προχώρησε σε μια εξέταση του χώρου και της σορού της γυναίκας και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εντοπίσει ενδείξεις που δείχνουν ασφυκτικό θάνατο.

Η νεκροτομή της 84χρονης γυναίκας θα γίνει αύριο, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή τα λεγόμενα του γιου της γυναίκας, καθώς "βλέπουν" κενά στις έως τώρα συνομιλίες τους.

Περισσότερα σε Ειδήσεις