Εθελοντικές αιμοδοσίες και έλεγχος αντισωμάτων στον δήμο Νέστου

Θα γίνει δωρεάν έλεγχος αντισωμάτων έναντι του ιού SARS-COV-2 που υποδηλώνουν φυσική ανοσία.

Το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ξάνθης «Η Αγάπη», με την ευγενική υποστήριξη της κινητής μονάδος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει στην περιοχή του Δήμου Νέστου πρωινή εθελοντική αιμοδοσία από τις 09:30πμ έως και τις 14:00μμ στη Νέα Καρυά στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Καρυάς "Πινελιές Ζωής".

Το ίδιο απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο Ερατεινό από τις 17:00μμ έως και τις 21:00μμ στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερατεινού.

Θα γίνει δωρεάν έλεγχος αντισωμάτων έναντι του ιού SARS-COV-2 που υποδηλώνουν φυσική ανοσία, δηλαδή αν κάποιος ήρθε σε επαφή ή ασθένησε από τον ιό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν στο έντυπο το πεδίο Β1 ή να στείλουν SMS στο 13033 με την αιτιολογία 1 (Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό ή αιμοδοσία, εφόσον αυτό συνίσταται μετά από σχετική επικοινωνία), ενώ ειδικά για τις μετακινήσεις από άλλα δημοτικά διαμερίσματα θα δοθεί βεβαίωση μετακίνησης και συμμετοχής κατά την επιστροφή.

Περισσότερα σε Ειδήσεις