Σ'ένα βράδυ διέπραξαν 5 διαρρήξεις καταστημάτων και 2 κλοπές οχημάτων στη Ροδόπη

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, πέντε (5) διαρρήξεις καταστημάτων, δύο (2) κλοπές οχημάτων και μία (1) απόπειρα κλοπής οχήματος, που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες της 9 προς 10 Μαρτίου.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Μαρτίου τέσσερις (4) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι όπως προέκυψε αφαίρεσαν από την πόλη της Κομοτηνής ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ακολούθως μετέβησαν σε καταστήματα της πόλης και οικισμών της Ροδόπης, όπου διέπραξαν κλοπές.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες διέρρηξαν πέντε (5) καταστήματα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους διάφορα χρηματικά ποσά.

Επιπλέον, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει από την πόλη της Κομοτηνής ένα ακόμη Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψαν, αφαιρώντας από το εσωτερικό του χρήματα, καθώς επίσης επιχείρησαν να αφαιρέσουν ένα ακόμη όχημα χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά τη διάπραξη των κλοπών, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Περισσότερα σε Ειδήσεις