Σκότωσε τον θείο του με απανωτές μαχαιριές ενώ όργωναν χωράφι στο Κιλκίς

Έγκλημα για ασήμαντη αφορμή φαίνεται ότι συνέβη στο Κιλκίς, όταν 28χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον ίδιο του τον θείο.

Του Γιώργου Σόμπολου

Νεκρός είναι ένας 67χρονος, γνωστός συνδικαλιστής αγρότης και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΑΣ Κιλκίς. Το φονικό έγινε στο Μοριόφυτο, ενώ οι δύο συγγενείς όργωναν ένα οικόπεδο, ο καθένας με το δικό του τρακτέρ.

Για λόγο που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά όπως φαίνεται πρόκειται για μια ασήμαντη αφορμή, ο νεαρός τραυμάτισε μέχρι θανάτου τον θείο του,έπειτα από έντονη λογομαχία που είχαν, όπως υποστήριξε στην κατάθεση του στους αστυνομικούς. Όπως ανέφερε ο 28χρονος άνδρας, με ένα μαχαίρι πέτυχε πολλαπλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματος του θείου του.

Στον τόπο του φονικού βρέθηκε ο πατέρας του κατηγορούμενου και αδελφός του θύματος, όπου προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο θύμα, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου έμενε σε διπλανό χωριό από αυτό που ζολυαε μόνος του ο 67χρονος θείος του.

Το τμήμα Ασφαλείας Κιλκίας διενεργεί τις έρευνες για την υπόθεση, ενώ αναμένεται και η ιατροδικαατική εξέταση στην σορό του άτυχου συνδικαλιστή αγρότη, όπου θα διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των μαχαιριών που δέχθηκε.

Περισσότερα σε Ειδήσεις