Ξάνθη: Γεμάτοι οι δρόμοι της πόλης την Κυριακή της Αποκριάς

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν και το απόγευμα της Κυριακής της Αποκριάς η παρουσία του κόσμου στο κέντρο της Ξάνθης

Αρκετοί πολίτες ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης με κατεύθυνση από την κεντρική πλατεία προς την περιοχή του Κόσυνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες του xanthinea.gr, αυξημένη ήταν και η παρουσία των Αστυνομικών που προσπαθούσε με συστάσεις να αποτρέψει τον συνωστισμό.

Δήμαρχος Ξάνθης: Συγγνώμη αν έγινε κάτι λάθος

«Αυτή η μουσική έπαιζε χαμηλά στον εμπορικό δρόμο της πόλης όλη τη βδομάδα. Και το Σάββατο έπαιζε χαμηλά. Οι dj έπαιζαν τη χαμηλή μουσική όλη τη βδομάδα. Ψεύδονται ότι υπήρχε δυνατή μουσική, δεν υπήρξε ούτε ένα ηχείο παραπάνω. Δεν έριξε ο δήμος κανένα βεγγαλικό. Θα δείτε σε πολλές περιπτώσεις ομάδες νεαρών που είχαν δικά τους ηχεία και έπαιζαν μουσική αυθόρμητα μέσα στη πόλη. Δεν κάλεσε ο δήμος κανέναν στην πλατεία», εξήγησε από την πλευρά του ο κ. Τσέπελης, δήμαρχος Ξάνθης.

«Το πρόγραμμα αυτό βγήκε για όλη τη βδομάδα, όλες τις εκδηλώσεις. Είναι ντροπή να λέμε ότι όλη τη βδομάδα δεν καλούσαμε τον κόσμο στην πλατεία και τον καλέσαμε το Σάββατο. Ακόμα και τη στιγμή που μαζεύτηκε ο κόσμος, μόνοι μας και μαζί με την αστυνομία διαλύσαμε τον κόσμο χωρίς συγκρούσεις. Πρώτοι ξεπεράσαμε την πανδημία», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Δεν έγινε τίποτα οργανωμένο. Να πω συγγνώμη για τον κόσμο που δεν το έκανε κακοπροαίρετα. Δε θέλαμε να γίνει τέτοιο πράγμα. Θα ήταν ανεύθυνο να οργανώσουμε ένα πάρτι. Συγνώμη αν έγινε κάτι λάθος. Το διορθώσαμε με την αστυνομία, ενωμένοι. Πρόστιμα δε δόθηκαν. Δεν ήταν κάτι οργανωμένο. Ήρθαν αυθόρμητα τα παιδιά», πρόσθεσε ο κ. Τσέπελης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις