Προφυλακιστέος παράγοντας κολυμβητικού Ομίλου - Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αθλητριών

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε παράγοντας κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής μετά από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δυο ανήλικων αθλητριών.

Σοκ στον χώρο του αθλητισμού και δη της κολύμβησης έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αθλητριών από ιδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής, ο οποίος πέρασε και το κατώφλι της φυλακής.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ πρόκειται για έναν 74χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από καταγγελίες δυο ανήλικων αθλητριών ότι πριν από επτά χρόνια και ενώ ήταν στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον συγκεκριμένο παράγοντα για δυο ολόκληρα χρόνια από το 2013-2015.

Βρέθηκε και κατασχέθηκε πορνογραφικό υλικό 

Οι δυο αθλήτριες, 17 ετών σήμερα, περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς τα όσα φρικτά έζησαν στα χέρια του άνδρα. Έτσι, μετά από ένταλμα οι άνδρες της Ασφάλειας έκαναν έφοδο στο σπίτι του, όπου μεταξύ άλλων βρήκαν και κατάσχεσαν και πορνογραφικό υλικό.

Ο 74χρονος  που εκτός από ιδρυτικό μέλος του συγκεκριμένου ομίλου ήταν και στην οργάνωση των προπονήσεων, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού και το Σάββατο στον Ανακριτή ο οποίος διέταξε την προφυλάκιση του.

Περισσότερα σε Ειδήσεις