Στη φυλακή ο 27χρονος που μαχαίρωσε τον θείο του

Αποδέχθηκε την πράξη του, απολογούμενος στον ανακριτή Κιλκίς ο 27χρονος που μαχαίρωσε τον 63χρονο θείο του, στον κάμπο των Μυριόφυτων

Ισχυρίστηκε ότι θόλωσε το μυαλό του, διότι προηγήθηκε καυγάς με το θύμα ενώ διά του συνηγόρου του, υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και για αυτόν το λόγο επισκεπτόταν γιατρό. Επανέλαβε, δε, όσα φέρεται να είχε καταθέσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κιλκίς, όταν τον συνέλαβαν ότι η συμπεριφορά του θείου του ήταν «ανάρμοστη» και δημιουργούσε προβλήματα στην οικογένειά του. Μετά την απολογία του ο 27χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το έγκλημα διαπράχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Μαρτίου, την ώρα που ανιψιός και θείος όργωναν με τα τρακτέρ τους τα χωράφια. Ο 27χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι στον 63χρονο καταφέροντάς του αλλεπάλληλα χτυπήματα σε θώρακα, κοιλιά, χέρια και πόδια.

Περισσότερα σε Ειδήσεις