Πρωτοφανής εξέλιξη-Εμφάνισε ασθενή σφυγμό το 2.5 ετών αγοράκι στην Κρήτη

 

Σπάνια, σε παγκόσμιο επίπεδο, ανατροπή στον πνιγμό του μόλις 2,5 ετών αγοριού στην Κρήτη.

Του Γιώργου Σόμπολου

Το παιδί εμφάνισε μετά από αρκετή ώρα ασθενή σφυγμό και με ταχύτατες διαδικασίες μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η υπόθεση θρίλερ είναι εξαιρετικά σπάνια όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο. Το παιδί, είχε ξεφύγει της προσοχής των γονιών του και βρέθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα σε ένα βαρέλι με νερό. Ελάχιστα αργότερα, οι γονείς που κατάλαβαν αμέσως την απουσία του, άρχισαν να το ψάχνουν και το βρήκαν λιπόθυμο να επιπλέει στο νερό.

Το μετέφεραν με το αυτοκίνητο τους στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. Για το περιστατικό ωστόσο είχε ενημερωθεί και το ΠΑΓΝΗ και έστειλε τον "Πήγασο" όχημα που μεταφέρει έναν γιατρό για την αξιολόγηση περιστατικών, στους δήμους του νομού. Ξαφνικά το παιδί εμφάνισε ασθενή σφυγμό και με ταχύτατες διαδικασίες μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Ηράκλειο, σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση. Κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθεί η υγεία του, εαν θα μπορέσει να συνέλθει.

Το μόνο βέβαιο ότι οι γονείς του και οι συγγενείς τους, δεν μπορούν να πιστέψουν την απίστευτη εξέλιξη. Ο πόνος τους έχει μετατραπεί σε αγωνία για την τύχη του παιδιού τους και προσεύχονται για ένα θαύμα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις