Συνάντηση Γεωργιάδη - Παππού για τη δημιουργία φοιτητικής στέγης στο Πάρκο Πόλης Άνω Λιοσίων

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Φυλής Χρ. Παππού και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Π. Καλδή για νέα έργα στο Πάρκο Πόλης.

Στη συνάντηση τέθηκε επί τάπητος η δημιουργία φοιτητικών εστιών στο Πάρκο Πόλης Άνω Λιοσίων, μέσω Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Τη συνάντηση γνωστοποίησε το Υπουργείο Ανάπτυξης μέσω του λογαριασμού του στο twitter https://twitter.com/MinDevGR/status/1372227324876357635, προσθέτοντας ότι συζητήθηκε, επίσης, η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Φυλής.

Αναφερόμενος στη συνάντηση, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε ότι, παράλληλα με τη φοιτητική στέγη, έθεσε στο τραπέζι τη δημιουργία εγκαταστάσεων του Δήμου, ώστε να εξασφαλιστεί η ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής.

Πρόσθεσε, ακόμα, ότι το δρόμο για τη συζήτηση άνοιξε η πετυχημένη συνεργασία του Δήμου με το ΠΑΔΑ. “Στηρίξαμε, ως Δήμος, από την πρώτη στιγμή, την ίδρυση του Πανεπιστημίου και συνεργαζόμαστε για τη λειτουργία Μεταπτυχιακού Προγράμματος, με σκοπό να το αξιοποιήσουμε ως μοχλό ανάπτυξης του τόπου μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό και τον Πρύτανη και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε απτά αποτελέσματα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Φυλής.

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις