Δειγματοληπτικοί έλεγχοι κορονοϊού το Σάββατο και την Κυριακή στην Κομοτηνή

Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό που προγραμμάτισε ο Δήμος Kομοτηνής, σε συνεργασία με τον Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID19.

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαρτίου δύο κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορωνοϊού τις ώρες 11:00 με 14:00 στην πλατεία Ειρήνης και την Παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής (Οδός Σαμοθράκης 12, πλατεία ΧΕΝ).

Σήμερα, έγιναν 25 τεστ στην Παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής και ήταν όλα αρνητικά και στη Λαϊκή Αγορά του Δήμου Κομοτηνής, με τη διαδικασία drivethrough (μέσα από το αυτοκίνητο) έγιναν 58 και ήταν όλα αρνητικά.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε rapidtest αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033 και προσέρχονται γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ ενώ χρειάζεται να δίνουν τον αριθμό του κινητού τους ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα. Τη διαδικασία στηρίζει διαρκώς ο Ελληνικός Σταυρός - Περιφερειακό τμήμα Κομοτηνής.

Περισσότερα σε Ειδήσεις