Η Π.Ε. Καβάλας προσφέρει δωρεάν μετακίνηση ηλικιωμένων για να εμβολιαστούν

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας με ανακοίνωση της κάνει γνωστό ότι παρέχει Δωρεάν Μετακίνηση Ηλικιωμένων άνω των 80 ετών για να εμβολιαστούν.

Όσοι ηλικιωμένοι πολίτες άνω των 80 ετών που διαμένουν στην πόλη της Καβάλας και επιθυμούν να εμβολιαστούν και δεν έχουν άλλο τρόπο μετακίνησης, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας τους δίνει την δυνατότητα να μπορούν να απευθύνονται στον Συνεταιρισμό eurotaxι και στο τηλεφωνικό κέντρο 2510 232001-4 ή στο 18300 για να έχουν Δωρεάν μετακίνηση προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα. Η χρονική διάρκεια της δωρεάν μετακίνησης είναι από 19 Μαρτίου έως και 31 Μαρτίου, με δυνατότητα επέκτασης αν το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής: Κύριο μέλημα μας είναι η εξυπηρέτηση και η φροντίδα των ηλικιωμένων ανθρώπων και η διασφάλιση της υγείας τους. Για αυτό το λόγο και στα πλαίσια των κοινωνικών μας δράσεων παρέχουμε την δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους να εμβολιαστούν με την Δωρεάν μετακίνηση τους από και προς τα εμβολιαστικά κέντρα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις