Σέρρες: Ακυρώθηκαν πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση - Το ένα αφορούσε πολίτη που βρισκόταν στην αυλή του

Δυο πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων έναντι της διασποράς του κορονοϊού ακυρώθηκαν στις Σέρρες, μετά από προσφυγές.

Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Ενημέρωσης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, κατόπιν εξέτασης των προσφυγών από τα αρμόδια αστυνομικά τμήματα -Σερρών και Ποροϊων- αποφασίστηκε η ακύρωση των συγκεκριμένων προστίμων.

Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για πρόστιμα ύψους 300 ευρώ και σύμφωνα με το ΑΠΕ η πρώτη περίπτωση αφορούσε τον σύζυγο ιδιοκτήτριας σπιτιού και η δεύτερη αντιδήμαρχο σε δήμο της ΠΕ Σερρών. 

Στην πρώτη περίπτωση λοιπόν βεβαιώθηκε πρόστιμο σε έναν πολίτη στις Σέρρες, για άσκοπη μετακίνηση μέσα στην αυλή του.

Υπενθυμίζεται πως ένα ζευγάρι είχε καλέσει μερικούς φίλους για τραπέζι στην αυλή τους, ενώ η αστυνομία δέχτηκε κλήση και μετέβη στο σημείο. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ σε ακόμα τέσσερις συμμετέχοντες για άσκοπη μετακίνηση, μεταξύ των οποίων ήταν και ο σύζυγος της συλληφθείσας, που έκανε ένσταση, καθώς του βεβαιώθηκε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση στην αυλή του.

Στη δεύτερη περίπτωση ακυρώθηκε το διοικητικό πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, που είχε επιβληθεί την 14η Μαρτίου 2021 σε αντιδήμαρχο σε περιοχή των Σερρών, μετά από εξέταση του αιτήματος προσφυγής του στο Αστυνομικό Τμήμα Ποροΐων.

Περισσότερα σε Ειδήσεις