Παγκράτι: Κι άλλη επιστολή διαμαρτυρίας για το στενό της Ασπασίας

Το πρόβλημα με το ιδιωτικό πάρκινγκ και τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στην οδό Ασπασίας στο Παγκράτι συνεχίζεται. Δεύτερη καταγγελία, αυτή τη φορά επώνυμη, από επιχειρηματία που χρησιμοποιεί το ιδιωτικό πάρκινγκ: «Ο δήμος και η Τροχαία μας θεωρούν ανθρώπους χαμηλής νοημοσύνης»

Φαίνεται πως το ρεπορτάζ του Kedenews.gr για το κομβικό πρόβλημα του πάρκινγκ στην οδό Ασπασίας στο Παγκράτι θα έχει συνέχεια καθώς οι αρμόδιες Αρχές δεν έχουν επέμβει 3 μήνες μετά την αυτοψία μας στο σημείο. Στα χέρια μας έχω την επώνυμη καταγγελία της κ. Ράλλη η οποία χρησιμοποιεί το ιδιωτικό πάρκινγκ για να παρκάρει το αυτοκίνητό της.

Επιχειρηματίες της γειτονιάς αντιδρούν 

Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία, εκτός του ότι οι ένοικοι του πάρκινγκ ταλαιπωρούνται καθημερινά να βγάλουν τα αυτοκίνητά τους και πολλές φορές προκαλούνται ζημιές τα παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα προκαλούν και ένα άλλο σοβαρότερο πρόβλημα. «Πολλοί είναι οι γιατροί που χρησιμοποιούν το πάρκινγκ. Έχει τύχει αρκετές φορές να μην μπορούν να πάνε στη δουλειά τους για περισσότερη από μία ώρα!»

Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλιότερο ρεπορτάζ, όπως διαπιστώσαμε και μόνοι μας, ο δρόμος είναι τόσο στενός λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διέλευση ασθενοφόρου ή πυροσβεστικού οχήματος.

«Οι άνθρωποι αδυνατούν να βγάλουν τα αυτοκίνητά τους από το πάρκινγκ»

Μάλιστα το θράσος κάποιων ασυνείδητων περισσεύει αφού σύμφωνα με την καταγγελία του κατοίκου, όταν οι υπάλληλοι του πάρκινγκ τοποθετούν στη γωνία της εξόδου σήμανση απαγόρευσης, τους απειλούν με μηνύσεις.

Το KEDENEWS.GR βρέθηκε στο Παγκράτι και μίλησε με τον υπάλληλο του συγκεκριμένου πάρκινγκ. Ο ίδιος μας ανέφερε χαρακτηριστικά πως για να μπει ή να βγει ένα αυτοκίνητο από το πάρκινγκ χρειάζεται οπωσδήποτε ένας άνθρωπος προκειμένου να βοηθήσει τον οδηγό ώστε να μη χτυπήσει τα παρανόμως σταθμευμένα αυτοκίνητα. Επίσης, μας ανέφερε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος πελάτης έχει αργήσει να πάει στη δουλειά του καθώς ήταν αδύνατο να βγάλει το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ.

Περισσότερα σε Ειδήσεις