ΙΡΑ Δράμας: «Διαδικτυακή Ομιλία για την Ψυχική Διαχείριση της πανδημίας Covid-19 σε ενήλικες και παιδιά»

Ήτανε η δεύτερη από μια σειρά ενημερωτικές ομιλίες – διαλέξεις που προγραμματίστηκαν να γίνουν διαδικτυακά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 και ώρα 19:00΄ η πανελλαδική διαδικτυακή Ομιλία με θέμα: «Ψυχική Διαχείριση της πανδημίας Covid-19 σε ενήλικες και παιδιά», μέσω της εφαρμογής ZOOM, την οποία παρακολούθησαν ογδόντα πέντε (85) πολίτες και αστυνομικοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το επίκαιρο και ενδιαφέρον αυτό θέμα που έχει αλλάξει τη ζωή όλων μας, ανέπτυξε η Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια κα. Μαυρίδου Σαββίνα, απόφοιτη του Α.Π.Θ., η οποία με την εμπειρία και τις γνώσεις της μας βοήθησε να βρούμε πρακτικούς τρόπους διαχείρισης και αντιμετώπισης της δύσκολης καθημερινότητας που βιώνουμε όλοι μας. Η ομιλία που είχε διάρκεια δυόμιση περίπου ώρες, ήτανε διαδραστική με βιωματικές ασκήσεις και προβολή βίντεο, ενώ απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα μέσα από τη συζήτηση που ακολούθησε.

Η διαδικτυακή αυτή ομιλία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Τοπικής Διοίκησης Δράμας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομκών (I.P.A.) στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων, εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες της τεχνολογίας, εν καιρώ πανδημίας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Ήτανε η δεύτερη από μια σειρά ενημερωτικές ομιλίες – διαλέξεις που προγραμματίστηκαν να γίνουν διαδικτυακά, όχι μόνο για τα Μέλη, αλλά και του Φίλους της I.P.A., από διακεκριμένους επιστήμονες και ειδικούς εκπαιδευτές, με διάφορα θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη κοινωνία και τον άνθρωπο.

Να επισημάνουμε ότι την ομιλία παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους πολίτες διαφόρων επαγγελματικών ομάδων από όλη την Ελλάδα, όπως ιατροί, φαρμακοποιοί, εκπαιδευτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, φοιτητές, σπουδαστές, κ.α., μεταξύ των οποίων η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας κα. ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ Θεσσαλονικιά, η Προϊσταμένη του Ε.Ο.Δ.Υ. Δράμας, ιατρός, ειδική ρευματολόγος Δρ. ΓΑΜΒΡΕΛΛΗ Ελένη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Διαπραγματευτών Ελλάδας (ΕΝ.ΔΙ.Ε.) Υπ/γος ε.α. ΚΩΝΤΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας, η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας κα. ΤΣΙΑΜΟΥΡΑ Αλίκη, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Σπηλιάς & Επίτιμο μέλος της Δ.Ε.Α. Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μητρόπουλος, τα Μέλη Δ.Σ. του Ελληνικού Τμήματος, Πρόεδροι και Μέλη Τ.Δ. Χώρας I.P.A.

Το Δ.Σ. της Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα και χρήσιμη ομιλία, καθώς επίσης και την ομιλήτρια ψυχολόγο Μαυρίδου Σαββίνα, για την διαχρονική συνεργασία και εθελοντική προσφορά της στις κοινωνικές μας δράσεις.

Περισσότερα σε Ειδήσεις