Δήμαρχος Αρταίων: Διεκδικεί θέσεις απασχόλησης για ΑμεΑ και άνεργους

Mε στόχο την παροχή ευκαιριών σε μακροχρόνιους άνεργους αλλά και την αξιοποίηση προσωπικού ΑμεΑ στο Δήμο Αρταίων, ο δήμαρχος, Χρήστος Τσιρογιάννης, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση εργασίας με την προϊσταμένη του ΟΑΕΔ Άρτας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αρταίων, συνοδευόμενος από στελέχη του Δήμου, τον Γενικό Γραμματέα, Κώστα Ζέρβα και τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΑ, Βασίλη Κρανιώτη, συναντήθηκε με την προϊσταμένη του ΟΑΕΔ, Ευθαλία Τσιαμπούλα, προκειμένου να εξετασθούν λύσεις για κενά που αφορούν τη στελέχωση των δημοτικών υπηρεσιών.

Χρήστος Τσιρογιάννης: «Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες εργασίας σε όσους περισσότερους συμπολίτες μας γίνεται»

Στην ατζέντα των θεμάτων, ήταν η παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που έχει ζητήσει ο Δήμαρχος, η πρόθεση του Δήμου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να απασχολήσει προσωπικό από το Πρόγραμμα Απασχόλησης Μακροχρόνιων Ανέργων (55-67) για 2 χρόνια αλλά και η αξιοποίηση προσωπικού ΑμεΑ στο Δήμο Αρταίων, όπως συμβαίνει και στην ΔΕΥΑ Άρτας όπου ήδη απασχολεί προσωπικό ΑμεΑ μέσω του ΟΑΕΔ.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Τσιρογιάννης γίνονται συνεχώς προσπάθειες ώστε να δημιουργηθούν ευκαιρίες και θέσεις εργασίας για όσους το δυνατόν περισσότερους  συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη.

Περισσότερα σε Ειδήσεις