Ίλιον: Νεκρή 65χρονη μετά τον εμβολιασμό - Υπ. Υγείας: Δεν φαίνεται να σχετίζεται με το εμβόλιο ο θάνατος

Συναγερμός για θάνατο 65χρονης μισή ώρα μετά το εμβόλιο στο Ίλιον - Τα αίτια του θανάτου θα προσδιορισθούν μετά τη διενέργεια νεκροτομής

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές, καθώς μία 65χρονη γυναίκα στο Ίλιον πέθανε λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newbeast.gr, η γυναίκα είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca και είχε υποκείμενα νοσήματα. Η 65χρονη παρέμεινε στο νοσοκομείο για το χρονικό όριο που προβλέπεται μετά τον εμβολιασμό και μισή ώρα μετά την αποχώρησή της κατέρρευσε, χάνοντας τη ζωή της.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας και κατόπιν της ενημέρωσης που είχε από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, δεν φαίνεται να προκύπτει συσχετισμός μεταξύ του εμβολιασμού και του θανάτου της 64χρονης. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η άτυχη γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα. Πάντως, τα ακριβή αίτια θανάτου της θα προσδιορισθούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής και των όποιων τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων κριθούν αναγκαίες.

Περισσότερα σε Ειδήσεις