Συνάντηση Βορίδη με τον Δήμαρχο Μάνδρας Χ. Στάθη

Το βασικό πρόβλημα της υποστελέχωσης του Δήμου έθεσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας Χρήστος Στάθης σε συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

 

Οι χρόνιες αγκυλώσεις του δημοσίου τομέα, και το Πρόγραμμα ''Αντώνης Τρίτσης'' που στοχεύει στον στρατηγικό σχεδιασμό της αναπτυξιακής προοπτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω των φορέων της αυτοδιοίκησης, τέθηκαν στο τραπέζι της συζήτησης μεταξύ των δυο ανδρών.

Από την πλευρά του ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στις επαφές που έχει πραγματοποιήσει με την Κ.Ε.Δ.Ε ολοκληρώνοντας το τρίτο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, τονίζοντας ότι επιδιώκει τη βελτίωση της λειτουργίας των τοπικών κοινοτήτων, την ενίσχυση της διαφάνειας και της ακεραιότητας στη Δημόσια Διοίκηση.

Ο Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας Χ. Στάθης  μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ευχαρίστησε τον Υπουργό, αναφέροντας την χρόνια φιλία που τους συνδέει. «Συγκίνηση και ιδιαίτερη χαρά μου προκάλεσε η επίσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών, ενός καλού φίλου πρώτα του Δήμου μας αφού δεν ξεχνάει την περιοχή από τότε που ήταν βουλευτής, όσο και προσωπικού μου από τα πρώτα δραστήρια αλλά και ωραία χρόνια μας στην δικηγορία»!

Περισσότερα σε Ειδήσεις