Βόλος: Διπλό φονικό από τον πρώην σύζυγο 28χρονης

Ένας οδυνηρός χωρισμός στάθηκε η αφορμή ώστε ένας άνδρας που καταζητείται από τις αρχές να σκοτώσει εν ψυχρώ την πρώην σύζυγο του αλλά και τον αδελφό της σε χωριό του Βόλου.

Του Γιώργου Σόμπολου

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Μακρινίτσα Βόλου λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ. Ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι όπου έμεναν  τα δύο αδέλφια, ο Γιώργος Τσάπας 30 χρόνων και η 28χρονη αδελφή του Κωνσταντίνα.

Ο δράστης, ήταν παντρεμένος με την 28χρονη και μάλιστα πριν τέσσερα χρόνια απέκτησαν ένα παιδί. Όμως, η συμπεριφορά του και πιθανόν κάποια προβλήματα που να σχετίζονται με ψυχιατρικής φύσεως θέματα, πιθανόν τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Οι πρώτες πληροφορίες των αστυνομικών αναφέρουν πως ο δράστης επιτέθηκε χωρίς να προηγηθεί καμία κουβέντα στην πρώην γυναίκα του μαχαιρώνοντας την στην κοιλιά και τον θώρακα, ενώ στην συνέχεια μαχαίρωσε και τον 30χρονο αδελφό της, ο οποίος στην προσπάθεια του να αντιδράσει, δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και την καρδιά.

Ο δράστης έτρεξε να εξαφανιστεί προτού φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι οποίοι και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη του. Η τραγωδία είναι πως η άτυχη κοπέλα είχε απευθυνθεί στην δικαιοσύνη, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, εξαιτίας του ιδιαίτερου χαρακτήρα του δράστη.

Πλην όμως, οι τραγικές εξελίξεις πρόλαβαν τις οποίες νομικές ενέργειες. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα των αστυνομικών, ο δράστης έχει καταφέρει αρκετές μαχαιριές και στα δύο αδέλφια και αύριο θα υπάρχει ακριβής εικόνα, μετά και την ολοκλήρωση της νεκροτομής.

Περισσότερα σε Ειδήσεις