Επισκέπτεται Θεσσαλονίκη και Κοζάνη ο Βασίλης Κοντοζαμάνης - Μπαράζ συσκέψεων

Τη Θεσσαλονίκη και Κοζάνη επισκέπτεται σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, όπου έχει ΄΄χτυπήσει΄΄ καμπανάκι για την κρισιμότητητα της κατάστασης.

Σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα, την τελευταία εβδομάδα τα νέα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη παρουσίασαν άνοδο κατά 28% ενώ ασφυκτική πίεση δέχονται και τα νοσοκομεία της περιοχής.

Στις 10:00, ο κ. Κοντοζαμάνης θα προεδρεύσει σύσκεψης με Διοικητές Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος και ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ Νίκος Παπαευσταθίου.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» και το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο».

Υπενθυμίζεται ότι η Θεσσαλονίκη, η Κοζάνη, αλλά και η Πάτρα είναι οι τρεις περιοχές, στις οποίες έχει ανασταλεί έως τις 12 Απριλίου το λιανεμπόριο, λόγω του ιδιαίτερα επιβαρυμένου επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρήθηκε σ’ αυτές.

Περισσότερα σε Ειδήσεις