Δράστης διπλού φονικού: «Δεν θυμάμαι τι έκανα. Μου απαγόρευσαν να δω το παιδί μου και θόλωσα»

«Δεν θυμάμαι τι έκανα. Μου απαγόρευσαν να δω το παιδί μου και θόλωσα», είναι μερικές από τις πρώτες κουβέντες του δράστη του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Βόλου. 

«Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν αλλά μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο» είναι τα πρώτα λόγια του  31χρονου, που σκότωσε την πρώην γυναίκα του και τον αδερφό της χθες βράδυ .

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, σήμερα ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί η υπόθεση ακούσιας νοσηλείας του 31χρονου σε ψυχιατρική δομή, έπειτα από αίτημα που είχε καταθέσει στις 15 Ιανουαρίου η σύζυγός του.

Ο 31χρονος ζούσε στο σπίτι της γιαγιάς του και της θείας του στην περιοχή Αγία Μαρίνα του Αγίου Βλασίου. Εργαζόταν περιστασιακά σε συνεργείο αυτοκινήτων και λάμβανε αναπηρική σύνταξη, καθώς φέρεται να είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Αγριά.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε κι εχθές το kedenews, αξιωματικός της ασφάλειας, που χειρίζεται την υπόθεση, σχολιάζοντας την παραμονή του δράστη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας είπε πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Είναι δεδομένο πως ο άνθρωπος χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας, κάτι που θα αποφασίσει εισαγγελέας και ανακριτής, σχολίασε ο ίδιος αστυνομικός.

Περισσότερα σε Ειδήσεις