Φιλιππίδης: Απολογείται σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα για τις καταγγελίες

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα ώστε να απολογηθεί για τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος του

Τρεις γυναίκες συνάδερφοι του Πέτρου Φιλιππίδη, τον καταγγέλλουν, με τις δυο να τον κατηγορούν για απόπειρα βιασμού το 20110 και 2014 αντίστοιχα και την τρίτη γυναίκα να καταγγέλλει βιασμό το 2008.

Οι καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού

Οι τρεις παθούσες έχουν περιγράψει πώς ο ηθοποιός εκμεταλλευόμενος τη θέση του, υποσχέθηκε πως θα τις βοηθήσει επαγγελματικά και στη συνέχεια προέβη σε σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τους.

Η καταγγελία του βιασμού έχει ως χρόνο τέλεσης το 2008 και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έγινε εντός του θεάτρου.

Η δεύτερη καταγγελία τοποθετείται χρονικά το 2010, όταν νεαρή ηθοποιός βρέθηκε στο καμαρίνι του για να συζητήσουν για ένα ρόλο. Εκείνος της επιτέθηκε, ρίχνοντάς την στον καναπέ και επιχείρησε να τη βιάσει. Το θύμα πάλεψε για αρκετή ώρα με τον ηθοποιό και τελικά κατάφερε να ξεφύγει.

Η τρίτη καταγγελία αφορά κακουργηματική πράξη απόπειρας βιασμού το 2014, όταν ο ηθοποιός φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή συνάδελφό του μέσα στο αυτοκίνητό του, κλειδώνοντας την πόρτα και βρίζοντάς την χυδαία.

Η κλήση από τον εισαγγελέα

Με τον ηθοποιό να κρατά από την αρχή των γεγονότων ουδέτερη στάση αρνούμενος την οποιαδήποτε κατηγορία σήμερα, έχει κληθεί από τον εισαγγελέα Κων. Σπυρόπουλο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα παραπάνω τρία αδικήματα, τα οποία είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Ωστόσο, αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του, ενώ το πιο πιθανό είναι να καταθέσει την απολογία του μέσω του δικηγόρου του.

Περισσότερα σε Ειδήσεις