Προπηλάκισαν τον δράστη του διπλού φονικού στη Μακρυνίτσα - Εξαγριωμένοι συγγενείς και φίλοι

Με φωνές και προπηλακισμούς από εξαγριωμένους συγγενείς και φίλους, έγινε σήμερα η προσαγωγή του 31χρονου κατηγορούμενου για το διπλό φονικό στη Μακρυνίτσα, στα δικαστήρια Βόλου.

 

Δεκάδες συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στα δικαστήρια περιμένοντας τον δράστη και όταν αυτός βγήκε από το περιπολικό της αστυνομίας, ξέσπασαν άρχισαν να φωνάζουν  εναντίον του εκτοξεύοντας διάφορες απειλές.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr φράσεις όπως "Φονιάς, φονιάς'', ''Σαπίστε τον", ήταν μερικά από όσα ακούσθηκαν από τους παρευρισκόμενους, που προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον δράστη, αλλά απωθήθηκαν από την ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου.

Η προσαγωγή του στα δικαστήρια, παρότι ήταν προγραμματισμένη για τις 12:30 το μεσημέρι, έγινε λίγο πριν τις 11 από την μπροστινή είσοδο του κτιρίου, επί της οδού Ιωλκού, και αμέσως μετά η πόρτα έκλεισε προκειμένου να μην μπουν στον χώρο οι συγκεντρωμένοι. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν και η αρραβωνιαστικιά του 30χρονου Γιώργου Τσαπά, η οποία συντετριμμένη κρατιόταν από τα κάγκελα των δικαστηρίων.

Περισσότερα σε Ειδήσεις