Γολγοθάς τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Σαλαμίνας – Καταγγελίες κατοίκων

Μετ' εμποδίων εκτελούνται τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Σαλαμίνας, εξαιτίας των τροποποιήσεων του ωραρίου για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού

Της Νατάσσας Βουδούρη 

Αντιδρούν οι κάτοικοι του νησιού για τα μειωμένα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, καθώς η μετακίνησή τους καθίσταται αδύνατη ακόμα και για τις βασικές τους ανάγκες.

Όπως καταγγέλλει στο kedenews κάτοικος της Σαλαμίνας, το τοπικό ΚΤΕΛ τροποποιεί τα καθημερινά δρομολόγια και τα Σαββατοκύριακα τα καταργεί, χωρίς οι επιβάτες να είναι ενήμεροι με σχετική ανακοίνωση. Όσοι δεν διαθέτουν ιδιόκτητο μέσο μεταφοράς αντιμετωπίζουν καθημερινή ταλαιπωρία και επιβαρύνονται με πρόσθετα έξοδα κάνοντας χρήση των ταξί.

«Αντιμετωπίζουμε τεράστιο πρόβλημα στις μετακινήσεις. Δεν μπορούμε να μεταβούμε ούτε στο Κ.Υ. για να εμβολιαστούμε», τόνισε κάτοικος του νησιού.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Γιάννης Ραγκούσης και 13 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με σειρά ερωτημάτων προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή ζητώντας ασφαλή μεταφορά για την εξυπηρέτηση των πολιτών του ΚΤΕΛ Σαλαμίνας, χαρακτηρίζοντας παράλληλα την κυβέρνηση ανίκανη να αντιμετωπίσει με σχέδιο την πανδημία και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα ΚΤΕΛ.

Περισσότερα σε Ειδήσεις