Γαύδος: Ζωντανή για πολλές ώρες μετά τη πτώση στο γκρεμό η 28χρόνη Κορίνα

Ζωντανή ήταν για πολλές ώρες η άτυχη Κορίνα μετά την πτώση του αυτοκινήτου στον γκρεμό σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου

Η Έφη Γεωργακά κάτοικος της Γαύδου μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» σχετικά με το μοιραίο δυστύχημα που είχε η 28χρόνη Κορίνα. Η ίδια τόνισε την μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε από τα σωστικά συνεργεία ενώ ξεκαθάρισε πως η κοπέλα ήταν ζωντανή για αρκετές ώρες περιμένοντας την διάσωση της.

«Δεν ξέρουμε τι ώρα μπορεί να έγινε το συμβάν, εμείς ξέρουμε ότι ο φίλος της ανέβηκε το γκρεμό και ζήτησε βοήθεια στις 06:00 το πρωί» δήλωσε η κ. Γεωργακά, συμπληρώνοντας ότι οι Αρχές του νησιού ξεκίνησαν αμέσως τις διαδικασίες ώστε να έρθει βοήθεια από την Κρήτη.

«Αμέσως κατέβηκαν εθελοντές πυροσβέστες, όμως οι οδηγίες από τους γιατρούς ήταν να μην την μετακινήσουν καθόλου» πρόσθεσε η ίδια.

«Η κοπέλα ζούσε και καταλάβαινε τα πάντα, όμως όσο περνούσε η ώρα γινόταν χειρότερα. Άντεξε μέχρι τις 10:00 το πρωί» συμπλήρωσε, ενώ πρόσθεσε ότι ο φίλος της άτυχης κοπέλας δεν είχε σοβαρά τραύματα. «Ανέβηκε το γκρεμό με τα πόδια, ώστε να ζητήσει βοήθεια, ενώ μπήκε στο ελικόπτερο που ήρθε για βοήθεια περπατώντας» σημείωσε.

«Ο γκρεμός καταλήγει στη θάλασσα, αν προσπαθούσε το Λιμενικό να προσεγγίσει θα ήταν πιο εύκολο» υπογράμμισε η Έφη Γεωργακά, τονίζοντας ότι το Λιμενικό θα μπορούσε να φτάσει σε λιγότερη από μια ώρα, όμως έφτασε στη Γαύδο στις 13:00.

Περισσότερα σε Ειδήσεις