Πάρος: Επίθεση με κουζινομάχαιρο από 42χρονο, για τα μάτια της πρώην συντρόφου του

 

Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα χθες βράδυ στην Πάρο με πρωταγωνιστή έναν 42χρονο, ο οποίος επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο και τραυμάτισε έναν άλλον άνδρα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην κατοικία του 39χρονου χθες βράδυ, όπου ο 42χρονος  κατάφερε να εισέλθει κι αφού εξύβρισε τον 39χρονο άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο 19 εκατοστών και του επιτέθηκε τραυματίζοντάς τον.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr την ώρα του συμβάντος βρισκόταν και τρίτο άτομο μέσα στο σπίτι, ένας φίλος του 39χρονου, ο οποίος επενέβη και κατάφερε να αφοπλίσει τον 42χρονο πριν συμβούν τα χειρότερα. Από το περιστατικό, ο 39χρονος υπέστη σωματικές βλάβες στο αυτί και στο χέρι και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε εξαιτίας ερωτικής αντιζηλίας, καθώς ο 42χρονος υπέθετε ότι ο 39χρονος είχε συνάψει σχέση με την πρώην σύντροφό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 42χρονος δράστης παραδόθηκε από μόνος του στις αρχές και συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οπλοχρησίας και εξύβρισης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις