Σύμφωνο συνεργασίας του δήμου Καβάλας με την Κοινωνική Συνεταιριστική επιχείρηση "Πυθία"

Στην υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Καβάλας και την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Πυθία", προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης 13 Απριλίου 2021, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και η νόμιμη εκπρόσωπος του εν λόγω φορέα, Ιωάννα Καλλιστρίδου.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών προβλέπει την παροχή εθελοντικής εργασίας στο καταφύγιο περισυλλογής και περίθαλψης άγριων ζώων που βρίσκεται στο Κρυονέρι και τη δημιουργία ιστοσελίδας που θα αφορά τις δραστηριότητες του καταφυγίου.

Οι δυο εθελοντές αναμένεται να αναλάβουν τα καθήκοντα τους την 1η Μαΐου και θα έχουν την ευθύνη για τη διαμόρφωση των χώρων του καταφυγίου, για το τάισμα και το πότισμα των ζώων, καθώς επίσης και για την κατασκευή σκυλόσπιτων από ανακυκλώσιμα υλικά που θα παρέχουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, στο πλαίσιο του προγράμματος της Κυκλικής Οικονομίας, το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Καβάλας.

Οι εθελοντές θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε εβδομαδιαία βάση (Δευτέρα-Παρασκευή/ 15 ώρες), ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 31/3/2023.

Περισσότερα σε Ειδήσεις