Βαρύ πένθος στο Ίλιον - Έφυγε νικημένος από τον κορονοϊό ο Γιώργος Λιόσης

«Μαύρη» ημέρα για το Ίλιον, καθώς ο Γιώργος Λιόσης, άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ έδινε την δική του μάχη κόντρα στον κορονοϊό.

 

Θλίψη σκόρπισε στο Ίλιον ο θάνατος του Δημοτικού Συμβούλου και προέδρου της Ένωσης Ιλίου, Γιώργου Λιόση, που αγωνίσθηκε με πάθος και όραμα για το μέλλον του Δήμου και στεκόταν πάντα με αίσθημα ευθύνης δίπλα στους κατοίκους.

Συντετριμμένος ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, σε μήνυμά του τον αποχαιρέτισε

Ακριβέ μου Φίλε Γιώργο Λιόση,

Πολύτιμε συνεργάτη μου, με τον ακέραιο χαρακτήρα, το υψηλό ήθος, το αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος, με την μεγάλη σου καρδιά που πάντα είχε ένα χώρο για όλο τον κόσμο. Τα έδινες όλα για όλους. Μοιραστήκαμε οράματα και αγώνες για το Ίλιον.

Δίναμε καθημερινά μάχες για αυτή την Πόλη και τους πολίτες που αγαπούσες με πάθος και άνευ όρων.

Ακριβέ μου Φίλε,

Τη σκληρή μάχη με τούτον τον αόρατο εχθρό την έδωσες μόνος. Στάθηκες παλικάρι. Mαχητής μέχρι το τέλος. Toν κοίταξες κατάματα κι έφυγες. Δεν το πιστεύω πως πρέπει να σε αποχαιρετίσω.

Η Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Ιλίου 

Έφυγες νωρίς Πρόεδρε...θα είσαι για πάντα μαζί μας

Η 15η Απριλίου 2021 θα είναι πάντα μια ημέρα που θα έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της οικογένειας της Ένωσης Ιλίου, καθώς με θλίψη και ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετούμε τον Πρόεδρό μας, Γεώργιο Λιόση, που έφυγε μαχόμενος μέχρι τέλους με τον Covid 19.

Δυστυχώς έφυγε πρόωρα από κοντά μας ένα μεγάλο κομμάτι της οικογένειας μας, ο άνθρωπος μας, ο φίλος, ο συνεργάτης, το χαμόγελο μας, ο Γιώργος μας, ο Πρόεδρος όλων μας, που οι παλαιότεροι τον θυμόμαστε έντονα από τον Αστέρα Ζωοδόχου Πηγής και από το 2002, όπου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη αλλαγή στον αθλητισμό του Δήμου μας, δεν άφησε ποτέ του να γείρει το πλοίο της μεγάλης του αγάπης η Ένωση Ιλίου, κρατώντας το τιμόνι της γερά.

Ο Γιώργος Λιόσης υπηρέτησε την πόλη μας και τον Δήμο Ιλίου μαχόμενος σε κάθε πεδίο, δίνοντας τον εαυτό του απλόχερα και ανιδιοτελώς σε κρίσιμες αποφάσεις και διαδρομές. Επίσης, υπηρέτησε με την ίδια μαχητικότητα και την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας, μέσα από την Ένωση Ιλίου, έχοντας ένα πλάνο να θωρακίσει την ομάδα, μακριά από φαινόμενα βίας, τα οποία και έθεσε εκτός από νωρίς, αλλά το όραμα του ήταν ακόμη μεγαλύτερο από ένα απλό πρωτάθλημα.

Το όραμα του ήταν η Ένωση Ιλίου να γίνει η μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά μας γύρω από τον αθλητισμό και να τα μάθει σωστά τις αξίες του, ώστε να βγουν στην κοινωνία μας καλύτεροι και πιο όμορφοι άνθρωποι, χαμογελαστοί όπως ήταν και ο ίδιος.

Λέμε οι άνθρωποι πως τέλος ή θάνατος για μια ψυχή δεν υπάρχει πόσο μάλλον για την δική σου. Οι ψυχές μας ανταμώνουν ακόμη κι αν περπατούν παράλληλα, ανταμώνουν Γιώργο και οι δικές μας, όλων μας εδώ της οικογένειας σου, θα σε έχουν πάντα στην θύμηση τους, δεν θα σε αφήσουμε ποτέ πίσω, θα είσαι για πάντα δίπλα μας, να μας δίνεις δύναμη και χαμόγελα να συνεχίσουμε το έργο σου και να το μεταφέρουμε στις γενιές που θα ενταχθούν στην οικογένεια μας.

Είναι δύσκολο να λες αντίο, όμως εμείς θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε λατρεύουμε γιατί στην ζωή αυτό που μένει είναι ένα αληθινό χαμόγελο και η καλοσύνη, αυτά που εσύ τα είχες και μας τα μοίραζες ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Σε ευχαριστούμε για όλα, πονάμε, αλλά έχοντας μέσα μας εσένα θα σε κάνουμε στο τέλος να μας χαρίσεις αυτό το γλυκό σου χαμόγελο.

Η οικογένεια σου, η Ένωση Ιλίου θα είναι ΕΔΩ και θα σε έχουμε ΜΑΖΙ μας.

Καλό ταξίδι Γιώργο μας...καλό παράδεισο...καλή διαδρομή στο φως.

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις