Εξώδικο ΠΟΕΔΗΝ στον καθηγητή Βασιλακόπουλο

Εξώδικη διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ στον καθηγητή Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, απέστειλε σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων για απαξιωτικές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα ο κ. Βασιλακόπουλος σε τηλεοπτική εμφάνιση του στις 20-3-2021, προέβη σε υποτιμητικές και απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος των υγειονομικών υπονοώντας, ότι έχουν χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και για αυτόν τον λόγο αρνούνται τον εμβολιασμό. Από την μεριά της η ΠΟΕΔΗΝ ζητάει από τον κύριο Βασιλακόπουλο να προβεί σε ανάκληση των απαράδεκτων δηλώσεων του, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματος της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας η ΠΟΕΔΗΝ και σύσσωμος ο κλάδος των υγειονομικών υπαλλήλων έχουν αποδείξει στην πράξη την αφοσίωση τους στην προστασία της δημόσιας υγείας, με αυτοθυσία και αυταπάρνηση, δίνοντας στην μεγάλη μάχη στην πρώτη γραμμή κατά του COVID 19, μαζί με τους ιατρούς και τους υπόλοιπους επαγγελματίες υγείας.

Δηλώσεις αυτού του είδους όχι μόνο δεν βοηθούν αλλά τορπιλίζουν την μεγάλη προσπάθεια και δημιουργούν κλίμα διαχωρισμού και έντασης την στιγμή, που όλοι μας καλούμαστε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση της κρίσιμης αυτής κατάστασης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις