Δωρεά τροφίμων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στον Δήμο Σαμοθράκης

Ο Δήμος Σαμοθράκης, παρέλαβε τη συγκεκριμένη δωρεά αξίας 1.440,46€ σε τρόφιμα.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του κορονοϊού COVID- 19, το Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενέκρινε δωρεά ποσού €1.478.300,00 ευρώ προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε βασικά επισιτιστικά αγαθά, μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων των Δήμων της Ελλάδας.

Τον συντονισμό της διαδικασίας είχε Κ.Ε.Δ.Ε., η οποία αποδέχτηκε τη δωρεά με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Η δωρεά για την προμήθεια ειδών διατροφής διατέθηκε μέσω πίστωσης από την εταιρεία «ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ».

Ο Δήμος Σαμοθράκης, παρέλαβε τη συγκεκριμένη δωρεά αξίας 1.440,46€ σε τρόφιμα.

H διανομή των τροφίμων έγινε την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 (σε 13 οικογένειες) -33 δικαιούχους μέσω του Προγράμματος Κέντρου Κοινότητας βάσει των σχετικών αιτήσεων, που κατατέθηκαν μετά από πρόσκληση του Δήμου.

Ο Δήμος Σαμοθράκης εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την σημαντικής αξίας δωρεά που ενίσχυσε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας, επαινώντας αυτή τη σπουδαία κίνηση και ελπίζοντας να σταθεί αρωγός και σε πιθανές μελλοντικές ανάγκες.

Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε. για την άριστη συνεργασία και την άμεση αποστολή των αγαθών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις